צור קשר

הבית הלבן

שיפוץ בית פרטי היושב על "חלקת אלוהים הקטנה", יער עבות של אלונים וצמחיית חורש טבעית. מין הראוי היה לפתוח כמה שיותר פתחים לכיוון כל הירוק הזה.

בקומת הכניסה הורדו מעט מחיצות, בעיקר כדי לרווח את המטבח וליצור מקום גדול לאי משמעותי שהדיירים דרשו. נוצר חדר שינה חדש ונוסף בחלל שכבר היה קיים אך לא נוצל, נפתחה יציאה לגינה מהסלון עם דק תלוי המחבר את היציאה החדשה למרפסת הקיימת.

הוחלפו כל התשתיות בבית, אלומניום, וסגירת נישות מרובות שהיו קיימות על ידי ארונות ושידות המשמשים לאיחסון.

בקומה השנייה נוצקה תיקרה במקום "גשר" שהיה מעל דלת הכניסה לבית, שם נוצרה פינת הסיפרייה והקריאה. בסוויטת ההורים ירדו מחיצות רבות על מנת להפוך את חדרון ההורים שהיה לחדר שינה גדול ומשמעותי, נוצרו בו חללי איחסון רבים וחדר הרחצה הצמוד הפך לחצי שקוף, מאור ומאוורר.

דברים נוספים שיכולים לעניין אותך...

שיפוץ וילה בדניה

שיפוץ בית המשתרע על פני 3 קומות, בנוי במגרש צר וארוך. החלפת תשתיות חשמל ואינסטלציה,מיזוג וחימום, הריסת קירות...
פתח פרוייקט

וילה בהרחבה בעדי

בית מודרני המאופיין בקווים נקיים. נכנסתי לתמונה עוד בשלב התכניות, בכדי להתאים את המבנה לצרכי המשפחה לתכנון בית...
פתח פרוייקט

דירת גן בכרמל

דירת גן בפרויקט קבלני בו נעשה ויתור על חדר שינה אחד לטובת חלל מגורים מרווח יותר, הפיכת מיקומי...
פתח פרוייקט

דירת גן בחיפה

עיצוב דירת גן בפרויקט קבלני מצריך מחשבה ודיוק מאחר ולא ניתן לגעת במעטפת אך יש צורך בהתאמת חלוקת...
פתח פרוייקט

הבית הלבן

שיפוץ בית פרטי היושב על "חלקת אלוהים הקטנה", יער עבות של אלונים וצמחיית חורש טבעית. מין הראוי היה...
פתח פרוייקט

שיפוץ בית בנחלה בעמק חפר

  שיפוץ של בית שלפי יסודותיו הרעועים ומצבו הכללי נבנה עוד לפני קום המדינה. בשיפוץ זה הושם דגש...
פתח פרוייקט
קידום אתרים באינטרנט קידום אתרים באינטרנט