צור קשר

פנטהאוז בכרמל

האתגר – להעביר זוג שילדיו פרשו לחיים משלהם מבית פרטי גדול ומרווח בנצרת עילית לבניין דירות בכרמל.

קיבלתי לוח ריק לידי, חלל מואר ופתוח ללא כל מחיצות אשר אמור לשמש כמטבח, פינת אוכל וסלון.

ההוראות היו: שיהיה מקום אחסון מסיבי ביותר, שולחן אוכל גדול עם מקום שיפתח בעת אירוח הילדים והנכדים, וסלון גדול שיהיה נוח.

היישום לא היה פשוט, היה צורך בדיוק המרבי על מנת למקסם את השטח לפי הדרישות.

איך מעצב יודע שהוא הצליח במשימה? כמובן על פי מבחן התוצאה ושהלקוחות מרוצים וכך בדיוק היה אבל כשהקבלן מגיע לביקור של אחרי ואומר שהוא לא האמין שמישהו יצליח לאכלס את החלל בצורה כזו בשבילי זו הייתה חותמת!

דברים נוספים שיכולים לעניין אותך...

שיפוץ וילה בדניה

שיפוץ בית המשתרע על פני 3 קומות, בנוי במגרש צר וארוך. החלפת תשתיות חשמל ואינסטלציה,מיזוג וחימום, הריסת קירות...
פתח פרוייקט

וילה בהרחבה בעדי

בית מודרני המאופיין בקווים נקיים. נכנסתי לתמונה עוד בשלב התכניות, בכדי להתאים את המבנה לצרכי המשפחה לתכנון בית...
פתח פרוייקט

דירת גן בכרמל

דירת גן בפרויקט קבלני בו נעשה ויתור על חדר שינה אחד לטובת חלל מגורים מרווח יותר, הפיכת מיקומי...
פתח פרוייקט

דירת גן בחיפה

עיצוב דירת גן בפרויקט קבלני מצריך מחשבה ודיוק מאחר ולא ניתן לגעת במעטפת אך יש צורך בהתאמת חלוקת...
פתח פרוייקט

הבית הלבן

שיפוץ בית פרטי היושב על "חלקת אלוהים הקטנה", יער עבות של אלונים וצמחיית חורש טבעית. מין הראוי היה...
פתח פרוייקט

שיפוץ בית בנחלה בעמק חפר

  שיפוץ של בית שלפי יסודותיו הרעועים ומצבו הכללי נבנה עוד לפני קום המדינה. בשיפוץ זה הושם דגש...
פתח פרוייקט
קידום אתרים באינטרנט קידום אתרים באינטרנט