לקבלת ייעוץ ללא התחייבות חייגו: 054-8018838 face

הבית הלבן

A1 1
A1 17
A1 2
A1 3
A1 4
A1 5
A1 15
A1 6
A1 7
A1 8
A1 9
A1 10
A1 11
A1 12
A1 13
A1 14
A1 16
A1 18

שיפוץ בית פרטי היושב על "חלקת אלוהים הקטנה", יער עבות של אלונים וצמחיית חורש טבעית. מין הראוי היה לפתוח כמה שיותר פתחים לכיוון כל הירוק הזה.

בקומת הכניסה הורדו מעט מחיצות, בעיקר כדי לרווח את המטבח וליצור מקום גדול לאי משמעותי שהדיירים דרשו. נוצר חדר שינה חדש ונוסף בחלל שכבר היה קיים אך לא נוצל, נפתחה יציאה לגינה מהסלון עם דק תלוי המחבר את היציאה החדשה למרפסת הקיימת.

הוחלפו כל התשתיות בבית, אלומניום, וסגירת נישות מרובות שהיו קיימות על ידי ארונות ושידות המשמשים לאיחסון.

בקומה השנייה נוצקה תיקרה במקום "גשר" שהיה מעל דלת הכניסה לבית, שם נוצרה פינת הסיפרייה והקריאה. בסוויטת ההורים ירדו מחיצות רבות על מנת להפוך את חדרון ההורים שהיה לחדר שינה גדול ומשמעותי, נוצרו בו חללי איחסון רבים וחדר הרחצה הצמוד הפך לחצי שקוף, מאור ומאוורר.